Constantin Brancusi


Noutati doar pe kinetoterapie Craiova!!!

 • - kinetoterapie,
  masaj si terapii complementare la domiciliu!
 • - sedinte de psihoterapie


 
 

Bine ati venit pe kinetoterapie craiova - Centrul de recuperare medicala Constantin Brancusi

Kinetoterapie craiova - Centrul de recuperare medicala Constantin Brancusi si daca dar fi sa spunem cateva cuvinte despre noi, pe scurt am zice ca suntem un grup de tineri terapeuti specializati in kinetoterapie.

Motto-ul centrului nostru de kinetoterapie este "Intalnire intre sanatate si frumusete". Am ales acest motto pentru ca ne propunem sa ne adresam persoanelor cu diferite afectiuni dar si persoanelor sanatoase care stiu ca daca iti respecti corpul acesta te va sluji cu sfintenie.

Kinetoterapia sau terapia prin miscare (kinesis = miscare, iar therapia = vindecare) este o forma de terapie cunoscuta din cele mai vechi timpuri dar care, numai de curind, se bucura de o mediatizare pe masura rezultatelor ei. Stim cu totii cit de benefice sunt exercitiile fizice asupra organismului, Kinetoterapie Craiovadar putini stiu ca kinetoterapia ca si terapie prin miscare are efecte asupra afectiunilor din toate domeniile de patologie: neurologie, traumatologie, reumatologie, chirurgie, ginecologie, afectiuni respiratorii si cardiovasculare etc. Sa nu uitam ca uneori kinetoterapia este singurul tratament pe care pacientul il poate aborda, intrucit ea se adreseaza unora dintre afectiunile care nu pot fi tratate nici chirurgical si nici medicamentos.

Privita dintr-o perspectiva mai larga, kinetoterapia include atat sfera terapeutica, cat si cea profilactica ( de prevenire, de mentinere a sanatatii). Colectivul nostru de specialisti incearca constientizarea tuturor pacientilor in sensul ca prevenirea presupune eforturi mai mici si suferinte mai putine decit tratarea si vindecarea unei afectiuni.

Tehnici de corectie si autocorectie posturala - Kinetoterapie CraiovaKinetoterapia foloseste tehnicile de facilitare neuroproprioceptiva, tehnica Cyriax, tehnicile kinetice (exercitii fizice) si anakinetice (posturari), etc. si metodele : Kabat, Bobath, Williams,etc. in realizarea unor obiective clare si precise, de maxima importanta in managementul multor boli: neurologice, reumatismale, endocrine, cardio-vasculare, metabolice :

 • corectarea posturii si aliniamentului corpului
 • cresterea mobilitatii articulare
 • cresterea fortei musculare
 • cresterea rezistentei musculare
 • cresterea coordonarii, controlului si echilibrului
 • reeducarea sensibilitatii
 • relaxarea, etc.

Masaj Shiatsu - Kinetoterapie CraiovaClinica de Kinetoterapie Craiova "Constantin Brancusi" isi desfasoara activitatea pe ideea ca sedinta de kinetoterapie nu consta intr-o insiruire de exercitii efectuate de catre un grup de pacienti. Programele de gimnastica medicala se alcatuiesc in functie de diagnostic, stadiu evolutiv al bolii, virsta, alte afectiuni prezente, fiind individualizate pentru fiecare pacient.

Tai Ji Quan (Tai Chi Chuan) - Kinetoterapie CraiovaIn cadrul Clinicii de kinetoterapie "Constantin Brancusi" Craiova triada terapeutica kinetoterapie - caldura - masaj este insotita intr-un mod armonios si de tehnici complementare de terapie precum: Tehnica Radianta, Shiatsu, Yumeiho, Reflexoterapie, Meloterapie si Aromoterapie.

Speram ca atmosfera relaxanta, de buna dispozitie si optimism, de respect, sa va faca sa veniti si sa reveniti cu placere, chiar daca problemele au fost rezolvate. Noi vom fi aici pentru dumneavoastra caci ne-am ales aceasta profesie din dragoste pentru oameni.   

Kinetoterapie Craiova - Recuperare medicala - Remodelare corporala - Masaj Craiova - Cabinet psiholog - Psihoterapeut Craiova - Cabinet psihoterapie Craiova
Centrul de Kinetoterapie - Constantin Brancusi - Aleea C-tin Brancusi, Nr. 3 - Craiova - Dolj
Copyright © 2010-2014 - Kinetoterapie Craiova