Zuma si Delfinii

Jocuri online »

Zuma si Delfinii

Zuma si Delfinii

Descriere joc: Scopul jocului este de a ajuta delfinul sa elimine bilele inainte ca acestea sa ajunga la nava. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu bile Zuma si Delfinii.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Zuma si Delfinii online au fost adaugate pe data de 4 Martie 2014 si au fost jucate de 972 ori. Dimensiunea jocului Zuma si Delfinii este de 2.64 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Zuma si Delfinii.

Jocuri Zuma si Delfinii favorite Imi plac jocuri Zuma si Delfinii

 

jocuri online Zuma si Delfinii

 

Jocurile Zuma si Delfinii

Spune-ti parerea despre Jocurile Zuma si Delfinii. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Zuma si Delfinii online

jocurile cu Zuma si Delfinii online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Zuma si Delfinii de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Zuma si Delfinii

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Zuma si Delfinii? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola