Zombie Horde 3

Jocuri online »

Zombie Horde 3

Zombie Horde 3

Descriere joc: Ai fost victima unui accident de masina si toti tovarasii din masina au murit. Acum esti singur si sarcina ta este sa te aperi de zombi. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Zombie Horde 3.

Controlul jocului: Tastele W-A-S-D pentru mobilitate, mouse - tinta, click - foc, R - reincarcare, SPACE - ataca cu bratul stang, Q - alege arma stang, E - alege bratul drept, Control - intra/iesi din vehicul.

Categorii de jocuri:

Zombie Horde 3 online au fost adaugate pe data de 27 Mai 2011 si au fost jucate de 1415 ori. Dimensiunea jocului Zombie Horde 3 este de 2.27 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Zombie Horde 3.

Jocuri Zombie Horde 3 favorite Imi plac jocuri Zombie Horde 3

 

jocuri online Zombie Horde 3

 

Jocurile Zombie Horde 3

Spune-ti parerea despre Jocurile Zombie Horde 3. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Zombie Horde 3 online

jocurile cu Zombie Horde 3 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Zombie Horde 3 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Zombie Horde 3

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Zombie Horde 3? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola