Zed

Zed

Descriere joc: Ai misiunea sa-l ajuti pe androidul Zed sa-si indeplineasca visul de a trece prin cele 10 nivele vicioase. Pentru a-si mari energia trebuie sa-l ajuti sa colecteze piesele aurite. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Zed.

Controlul jocului: Tastele sageti Stanga si Dreapta pentru deplasare, sageata Sus pentru sarituri, P pentru pauza si S pentru sunet.

Categorii de jocuri:

Zed online au fost adaugate pe data de 20 Septembrie 2011 si au fost jucate de 1977 ori. Dimensiunea jocului Zed este de 1.09 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Zed.

Jocuri Zed favorite Imi plac jocuri Zed

 

jocuri online Zed

 

Jocurile Zed

Spune-ti parerea despre Jocurile Zed. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Zed online

jocurile cu Zed online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Zed de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Zed

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Zed? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola