Yeti 2

Jocuri online »

Yeti 2

Yeti 2

Descriere joc: Ajuta-l pe Yeti sa loveasca pinguinii cu bulgarii si sa-i proiecteze direct in tinta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu tinte Yeti 2.

Controlul jocului: Butonul stang al mouse-ul pentru aruncarea bulgarilor si cursorul mouse-ului pentru determinarea directiei.

Categorii de jocuri:

Yeti 2 online au fost adaugate pe data de 29 Aprilie 2009 si au fost jucate de 2357 ori. Dimensiunea jocului Yeti 2 este de 656.21 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Yeti 2.

Jocuri Yeti 2 favorite Imi plac jocuri Yeti 2

 

jocuri online Yeti 2

 

Jocurile Yeti 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Yeti 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Yeti 2 online

jocurile cu Yeti 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Yeti 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Yeti 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Yeti 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola