Xraye

Jocuri online »

Xraye

Xraye

Descriere joc: Scopul este de a fixa toate cuiele pentru a trece la celalalt nivel. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu nivele Xraye.

Controlul jocului: Folosesti tastele sageti pentru rotatii, bara Space pentru sarituri, CTRL - salturi

Categorii de jocuri:

Xraye online au fost adaugate pe data de 22 Aprilie 2013 si au fost jucate de 1187 ori. Dimensiunea jocului Xraye este de 209.59 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Xraye.

Jocuri Xraye favorite Imi plac jocuri Xraye

 

jocuri online Xraye

 

Jocurile Xraye

Spune-ti parerea despre Jocurile Xraye. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Xraye online

jocurile cu Xraye online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Xraye de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Xraye

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Xraye? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola