Wone 2

Jocuri online »

Wone 2

Wone 2

Descriere joc: Scopul tau in acest joc este sa rostogolesti roata si sa colectezi toate bilele de aur din fiecare nivel, iar dupa colectare te duci la iesire. De asemenea, vei incerca sa colectezi si stele, acolo unde este posibil. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu platforme Wone 2.

Controlul jocului: Se joaca folosind tastatura. Vei roti roata la stanga si dreapta folosind tastele sageti stanga respectiv dreapta. Daca vrei sa parasesti jocul vei apasa tasta X. Pentru pauza vei apasa tasta P. Pentru marirea sau micsorarea ecranului folosesti tastele Page Up si Page Down.

Categorii de jocuri:

Wone 2 online au fost adaugate pe data de 16 Ianuarie 2012 si au fost jucate de 3413 ori. Dimensiunea jocului Wone 2 este de 913.01 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Wone 2.

Jocuri Wone 2 favorite Imi plac jocuri Wone 2

 

jocuri online Wone 2

 

Jocurile Wone 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Wone 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Wone 2 online

jocurile cu Wone 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Wone 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Wone 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Wone 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola