Weirdville

Jocuri online »

Weirdville

Weirdville

Descriere joc: Ghideaza ursuletul prin aventura primejdioasa si ajuta-l sa colecteze monezile de aur pentru a se imbogati. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu platforme Weirdville.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru deplasare, K - pentru ucidere

Categorii de jocuri:

Weirdville online au fost adaugate pe data de 2 Martie 2009 si au fost jucate de 1295 ori. Dimensiunea jocului Weirdville este de 637.74 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Weirdville.

Jocuri Weirdville favorite Imi plac jocuri Weirdville

 

jocuri online Weirdville

 

Jocurile Weirdville

Spune-ti parerea despre Jocurile Weirdville. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Weirdville online

jocurile cu Weirdville online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Weirdville de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Weirdville

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Weirdville? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola