Water Bomb

Jocuri online »

Water Bomb

Water Bomb

Descriere joc: Misiunea ta este de a-ti apara insula de inamici ce trag asupra fortaretei tale si de a le scufunda barcile. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu bombe Water Bomb.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti pentru stabilirea unghiului de tragere si deplasarea tunului, iar bara Space pentru tragere.

Categorii de jocuri:

Water Bomb online au fost adaugate pe data de 18 Mai 2012 si au fost jucate de 1346 ori. Dimensiunea jocului Water Bomb este de 168.55 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Water Bomb.

Jocuri Water Bomb favorite Imi plac jocuri Water Bomb

 

jocuri online Water Bomb

 

Jocurile Water Bomb

Spune-ti parerea despre Jocurile Water Bomb. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Water Bomb online

jocurile cu Water Bomb online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Water Bomb de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Water Bomb

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Water Bomb? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola