War Games

Jocuri online »

War Games

War Games

Descriere joc: Este un razboi intre patru soldati in care cel mai bun va ramane in picioare. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme War Games.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru trageri, mouse - rotatie si trageri, SHIFT - momentul distrugerii

Categorii de jocuri:

War Games online au fost adaugate pe data de 25 Decembrie 2008 si au fost jucate de 1851 ori. Dimensiunea jocului War Games este de 642.40 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri War Games.

Jocuri War Games favorite Imi plac jocuri War Games

 

jocuri online War Games

 

Jocurile War Games

Spune-ti parerea despre Jocurile War Games. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

War Games online

jocurile cu War Games online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor War Games de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri War Games

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri War Games? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola