Vista Jump

Jocuri online »

Vista Jump

Vista Jump

Descriere joc: Scopul tau este de a controla viteza pentru a face un salt peste masini, dar asigura-te ca viteza este corecta, deoarece dupa salt se afla zidul de care trebuie sa fii atent. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu masini Vista Jump.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul pentru a regla viteza cu maneta din partea stanga.

Categorii de jocuri:

Vista Jump online au fost adaugate pe data de 31 Iulie 2013 si au fost jucate de 1448 ori. Dimensiunea jocului Vista Jump este de 259.23 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Vista Jump.

Jocuri Vista Jump favorite Imi plac jocuri Vista Jump

 

jocuri online Vista Jump

 

Jocurile Vista Jump

Spune-ti parerea despre Jocurile Vista Jump. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Vista Jump online

jocurile cu Vista Jump online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Vista Jump de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Vista Jump

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Vista Jump? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola