Under Wars

Jocuri online »

Under Wars

Under Wars

Descriere joc: Apele regale sunt amenintate de pestii mutanti. Ajuta calutul de mare sa-i elimine. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Under Wars.

Controlul jocului: A-S-W-D sau tastele sageti - pentru deplasarea calutului de mare, iar 1-2-3-4 - pentru schimbarea armelor.

Categorii de jocuri:

Under Wars online au fost adaugate pe data de 28 Ianuarie 2012 si au fost jucate de 1505 ori. Dimensiunea jocului Under Wars este de 477.20 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Under Wars.

Jocuri Under Wars favorite Imi plac jocuri Under Wars

 

jocuri online Under Wars

 

Jocurile Under Wars

Spune-ti parerea despre Jocurile Under Wars. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Under Wars online

jocurile cu Under Wars online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Under Wars de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Under Wars

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Under Wars? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola