Tuer Tuer Tuer

Jocuri online »

Tuer Tuer Tuer

Tuer Tuer Tuer

Descriere joc: Obiectivul tau este destul de simplu, ucide cat mai multi oameni posibil, in timpul pe care il ai. Ai posibilitatea de a alege arme pentru a te ajuta, un pistol, o puscă cu două tevi si o puscă de asalt. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Tuer Tuer Tuer.

Controlul jocului: Pentru schimbarea armelor 1, 2 si 3. Folosesti mouse-ul pentru a trage.

Categorii de jocuri:

Tuer Tuer Tuer online au fost adaugate pe data de 30 Octombrie 2012 si au fost jucate de 1350 ori. Dimensiunea jocului Tuer Tuer Tuer este de 280.28 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Tuer Tuer Tuer.

Jocuri Tuer Tuer Tuer favorite Imi plac jocuri Tuer Tuer Tuer

 

jocuri online Tuer Tuer Tuer

 

Jocurile Tuer Tuer Tuer

Spune-ti parerea despre Jocurile Tuer Tuer Tuer. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Tuer Tuer Tuer online

jocurile cu Tuer Tuer Tuer online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Tuer Tuer Tuer de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Tuer Tuer Tuer

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Tuer Tuer Tuer? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola