Toy Cars

Jocuri online »

Toy Cars

Toy Cars

Descriere joc: Regulile sunt simple - cel care ajunge primul la linia de sosire este castigatorul. Fiecare runda este formata din cinci ture. Amintite-ti ca masina ta este de culoare rosie. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu masini Toy Cars.

Controlul jocului: Se folosesc tastele sageti pentru controlul masinii.

Categorii de jocuri:

Toy Cars online au fost adaugate pe data de 22 Februarie 2012 si au fost jucate de 1956 ori. Dimensiunea jocului Toy Cars este de 413.64 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Toy Cars.

Jocuri Toy Cars favorite Imi plac jocuri Toy Cars

 

jocuri online Toy Cars

 

Jocurile Toy Cars

Spune-ti parerea despre Jocurile Toy Cars. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Toy Cars online

jocurile cu Toy Cars online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Toy Cars de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Toy Cars

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Toy Cars? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola