Toon Marooned

Jocuri online »

Toon Marooned

Toon Marooned

Descriere joc: Personajele din joc sunt naufragiate pe o insula pustie si trebuie sa traga ca indienii pentru a supravietui. Scopul tau este de a regla puterea de tragere pentru a scufunda pluta cu lumina focului verde si de a trece la nivelul urmator. Vei avea ocazia de a alege personajul preferat de la Looney Tunes. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri distrative Toon Marooned.

Controlul jocului: Pentru a juca jocul vei folosi mouse-ul reglandu-ti unghiul si puterea de tragere.

Categorii de jocuri:

Toon Marooned online au fost adaugate pe data de 28 Noiembrie 2009 si au fost jucate de 5992 ori. Dimensiunea jocului Toon Marooned este de 292.83 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Toon Marooned.

Jocuri Toon Marooned favorite Imi plac jocuri Toon Marooned

 

jocuri online Toon Marooned

 

Jocurile Toon Marooned

Spune-ti parerea despre Jocurile Toon Marooned. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Toon Marooned online

jocurile cu Toon Marooned online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Toon Marooned de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Toon Marooned

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Toon Marooned? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola