The Wing

Jocuri online »

The Wing

The Wing

Descriere joc: Insotesti pilotul de lupta si ai misiunea de a proteja nava mama de impactul acesteia cu asteroizii. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu obstacole The Wing.

Controlul jocului: Controlezi nava cu tastele sageti si tragi in asteroizi cu bara Space.

Categorii de jocuri:

The Wing online au fost adaugate pe data de 12 Noiembrie 2012 si au fost jucate de 1097 ori. Dimensiunea jocului The Wing este de 436.44 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri The Wing.

Jocuri The Wing favorite Imi plac jocuri The Wing

 

jocuri online The Wing

 

Jocurile The Wing

Spune-ti parerea despre Jocurile The Wing. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

The Wing online

jocurile cu The Wing online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor The Wing de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri The Wing

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri The Wing? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola