The Mile High Club

Jocuri online »

The Mile High Club

The Mile High Club

Descriere joc: Seteaza unghiul si puterea de lovire a mingii de golf de pe o platformă pe alta pana ce vei ajunge pe platforma pavilion. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport The Mile High Club.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

The Mile High Club online au fost adaugate pe data de 28 Octombrie 2008 si au fost jucate de 1337 ori. Dimensiunea jocului The Mile High Club este de 352.54 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri The Mile High Club.

Jocuri The Mile High Club favorite Imi plac jocuri The Mile High Club

 

jocuri online The Mile High Club

 

Jocurile The Mile High Club

Spune-ti parerea despre Jocurile The Mile High Club. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

The Mile High Club online

jocurile cu The Mile High Club online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor The Mile High Club de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri The Mile High Club

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri The Mile High Club? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola