The Fridge

Jocuri online »

The Fridge

The Fridge

Descriere joc: Obiectivul tau este sa stabilesti traseul pentru ajunge la frigider in cel mult trei minute. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu fete The Fridge.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru a pune sagetile.

Categorii de jocuri:

The Fridge online au fost adaugate pe data de 29 Martie 2013 si au fost jucate de 1241 ori. Dimensiunea jocului The Fridge este de 359.31 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri The Fridge.

Jocuri The Fridge favorite Imi plac jocuri The Fridge

 

jocuri online The Fridge

 

Jocurile The Fridge

Spune-ti parerea despre Jocurile The Fridge. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

The Fridge online

jocurile cu The Fridge online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor The Fridge de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri The Fridge

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri The Fridge? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola