Tanrei Cup

Jocuri online »

Tanrei Cup

Tanrei Cup

Descriere joc: Portarul suteaza puternic spre poarta adversa, iar tu o vei captura si vei intra in posesia ei, dar trebuie sa ai grija la fundasii echipei adverse. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport Tanrei Cup.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru controlul mingii.

Categorii de jocuri:

Tanrei Cup online au fost adaugate pe data de 7 Iulie 2013 si au fost jucate de 1436 ori. Dimensiunea jocului Tanrei Cup este de 1.07 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Tanrei Cup.

Jocuri Tanrei Cup favorite Imi plac jocuri Tanrei Cup

 

jocuri online Tanrei Cup

 

Jocurile Tanrei Cup

Spune-ti parerea despre Jocurile Tanrei Cup. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Tanrei Cup online

jocurile cu Tanrei Cup online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Tanrei Cup de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Tanrei Cup

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Tanrei Cup? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola