Super Mario Flash 2

Jocuri online »

Super Mario Flash 2

Super Mario Flash 2

Descriere joc: Ai misiunea de a-l ajuta pe Mario de a scapa de creaturi si de a ajunge la seful lor. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu platforme Super Mario Flash 2.

Controlul jocului: Te deplasezi cu tastele sageti. Pentru a scapa de creaturi faci salt pe ele. Lovesti cu tasta SHIFT pe sef atunci cand aceasta abilitate este activa.

Categorii de jocuri:

Super Mario Flash 2 online au fost adaugate pe data de 3 Septembrie 2011 si au fost jucate de 3243 ori. Dimensiunea jocului Super Mario Flash 2 este de 833.67 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Super Mario Flash 2.

Jocuri Super Mario Flash 2 favorite Imi plac jocuri Super Mario Flash 2

 

jocuri online Super Mario Flash 2

 

Jocurile Super Mario Flash 2

Spune-ti parerea despre Jocurile Super Mario Flash 2. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Super Mario Flash 2 online

jocurile cu Super Mario Flash 2 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Super Mario Flash 2 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Super Mario Flash 2

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Super Mario Flash 2? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola