Submarines Attack

Jocuri online »

Submarines Attack

Submarines Attack

Descriere joc: Oceanul este invadat de submarine ostile, iar tu vei avea misiunea de a le elimina. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Submarines Attack.

Controlul jocului: Tastele sageti stanga/dreapta - deplasare nava si bara Space pentru aruncarea bombelor.

Categorii de jocuri:

Submarines Attack online au fost adaugate pe data de 30 August 2011 si au fost jucate de 1407 ori. Dimensiunea jocului Submarines Attack este de 144.17 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Submarines Attack.

Jocuri Submarines Attack favorite Imi plac jocuri Submarines Attack

 

jocuri online Submarines Attack

 

Jocurile Submarines Attack

Spune-ti parerea despre Jocurile Submarines Attack. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Submarines Attack online

jocurile cu Submarines Attack online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Submarines Attack de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Submarines Attack

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Submarines Attack? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola