Sub Wars

Jocuri online »

Sub Wars

Sub Wars

Descriere joc: Ai misiunea de a manevra submarinul si de a lansa rachete asupra navelor de razboi. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu obstacole Sub Wars.

Controlul jocului: Tastele sageti pentru deplasare si bara Space pentru trageri.

Categorii de jocuri:

Sub Wars online au fost adaugate pe data de 4 Septembrie 2011 si au fost jucate de 1815 ori. Dimensiunea jocului Sub Wars este de 992.25 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Sub Wars.

Jocuri Sub Wars favorite Imi plac jocuri Sub Wars

 

jocuri online Sub Wars

 

Jocurile Sub Wars

Spune-ti parerea despre Jocurile Sub Wars. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Sub Wars online

jocurile cu Sub Wars online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Sub Wars de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Sub Wars

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Sub Wars? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola