Stuurman

Jocuri online »

Stuurman

Stuurman

Descriere joc: Vei naviga pe o corabie de pirati prin marea periculoasa si vei colecta prazile plutitoare. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Stuurman.

Controlul jocului: Pentru manevrarea corabiei vei folosi mouse-ul pentru rotirea sau mentinerea carmei.

Categorii de jocuri:

Stuurman online au fost adaugate pe data de 11 Aprilie 2013 si au fost jucate de 1608 ori. Dimensiunea jocului Stuurman este de 206.79 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Stuurman.

Jocuri Stuurman favorite Imi plac jocuri Stuurman

 

jocuri online Stuurman

 

Jocurile Stuurman

Spune-ti parerea despre Jocurile Stuurman. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Stuurman online

jocurile cu Stuurman online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Stuurman de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Stuurman

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Stuurman? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola