Stickman

Jocuri online »

Stickman

Stickman

Descriere joc: In acest joc este o lupta intre samurai cu prajina. Scopul tau este sa-ti mentii echilibrul pentru a nu cadea in apa si sa-ti dobori adversarul cu prajina pentru a castiga duelul. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Stickman.

Controlul jocului: In acest duel se joaca cu mouse-ul. Se apasa pe samurai pentru manevrarea prajinii.

Categorii de jocuri:

Stickman online au fost adaugate pe data de 12 Iunie 2009 si au fost jucate de 1786 ori. Dimensiunea jocului Stickman este de 32.54 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Stickman.

Jocuri Stickman favorite Imi plac jocuri Stickman

 

jocuri online Stickman

 

Jocurile Stickman

Spune-ti parerea despre Jocurile Stickman. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Stickman online

jocurile cu Stickman online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Stickman de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Stickman

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Stickman? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola