Stickman Sam

Jocuri online »

Stickman Sam

Stickman Sam

Descriere joc: Scopul jocului este sa distrugi toate bilele pentru a trece la nivelul urmator. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Stickman Sam.

Controlul jocului: A - deplasare stanga, D - deplasare dreapta, W - sarituri, E - urmatoarea arma, E - arma anterioara, mouse-ul pentru trageri.

Categorii de jocuri:

Stickman Sam online au fost adaugate pe data de 14 Octombrie 2012 si au fost jucate de 1964 ori. Dimensiunea jocului Stickman Sam este de 678.03 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Stickman Sam.

Jocuri Stickman Sam favorite Imi plac jocuri Stickman Sam

 

jocuri online Stickman Sam

 

Jocurile Stickman Sam

Spune-ti parerea despre Jocurile Stickman Sam. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Stickman Sam online

jocurile cu Stickman Sam online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Stickman Sam de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Stickman Sam

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Stickman Sam? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola