Step Maniac

Jocuri online »

Step Maniac

Step Maniac

Descriere joc: Un joc destul de haios in care trebuie sa ajuti pe mosulica care va purta tocuri sa colecteze monezile, dar trebuie sa-l scapi si de cateva pericole. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri amuzante Step Maniac.

Controlul jocului: Se interactioneaza doar cu mouse-ul tragand de picioarele mosului pentru a-l face sa mearga.

Categorii de jocuri:

Step Maniac online au fost adaugate pe data de 31 Ianuarie 2011 si au fost jucate de 1363 ori. Dimensiunea jocului Step Maniac este de 2.43 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Step Maniac.

Jocuri Step Maniac favorite Imi plac jocuri Step Maniac

 

jocuri online Step Maniac

 

Jocurile Step Maniac

Spune-ti parerea despre Jocurile Step Maniac. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Step Maniac online

jocurile cu Step Maniac online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Step Maniac de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Step Maniac

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Step Maniac? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola