Spiderman City Raio

Jocuri online »

Spiderman City Raio

Spiderman City Raio

Descriere joc: Il vei ajuta pe Omul Paianjen sa scape de aglomeratia din New York si sa-si prinda cat mai bine panza pentru a nu cadea de pe cladirile inalte. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu obstacole Spiderman City Raio.

Controlul jocului: Pentru a intinde panza vei folosi mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Spiderman City Raio online au fost adaugate pe data de 24 Mai 2009 si au fost jucate de 6675 ori. Dimensiunea jocului Spiderman City Raio este de 353.81 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Spiderman City Raio.

Jocuri Spiderman City Raio favorite Imi plac jocuri Spiderman City Raio

 

jocuri online Spiderman City Raio

 

Jocurile Spiderman City Raio

Spune-ti parerea despre Jocurile Spiderman City Raio. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Spiderman City Raio online

jocurile cu Spiderman City Raio online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Spiderman City Raio de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Spiderman City Raio

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Spiderman City Raio? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola