Spider Bugs

Jocuri online »

Spider Bugs

Spider Bugs

Descriere joc: Scopul jocului este de a face conexiunea cu alta gargarita de aceeasi culoare. Cu cat gargarita este mai departe cu atat punctajul este mai mare. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu gandaci Spider Bugs.

Controlul jocului: Folosesti doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Spider Bugs online au fost adaugate pe data de 1 Iulie 2010 si au fost jucate de 960 ori. Dimensiunea jocului Spider Bugs este de 1.42 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Spider Bugs.

Jocuri Spider Bugs favorite Imi plac jocuri Spider Bugs

 

jocuri online Spider Bugs

 

Jocurile Spider Bugs

Spune-ti parerea despre Jocurile Spider Bugs. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Spider Bugs online

jocurile cu Spider Bugs online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Spider Bugs de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Spider Bugs

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Spider Bugs? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola