Space Game

Jocuri online »

Space Game

Space Game

Descriere joc: Principalul obiectiv este sa colectezi banii inainte ca extraterestrii sa-i aiba. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu nave spatiale Space Game.

Controlul jocului: Jucatorul 1: tastele sageti sus, stanga, dreapta pentru miscare si scut tasta 0; Jucatorul 2: tastele W-D-A si tasta Space pentru scut.

Categorii de jocuri:

Space Game online au fost adaugate pe data de 6 Noiembrie 2009 si au fost jucate de 1423 ori. Dimensiunea jocului Space Game este de 693.45 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Space Game.

Jocuri Space Game favorite Imi plac jocuri Space Game

 

jocuri online Space Game

 

Jocurile Space Game

Spune-ti parerea despre Jocurile Space Game. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Space Game online

jocurile cu Space Game online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Space Game de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Space Game

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Space Game? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola