Solitaire

Jocuri online »

Solitaire

Solitaire

Descriere joc: Esti la birou si vrei sa-ti alungi plictiseala? Nu-ti ramen decat sa joci acest joc de solitaire. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu carti Solitaire.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Solitaire online au fost adaugate pe data de 28 Aprilie 2010 si au fost jucate de 25482 ori. Dimensiunea jocului Solitaire este de 157.07 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Solitaire.

Jocuri Solitaire favorite Imi plac jocuri Solitaire

 

jocuri online Solitaire

 

Jocurile Solitaire

Spune-ti parerea despre Jocurile Solitaire. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Solitaire online

jocurile cu Solitaire online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Solitaire de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Solitaire

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Solitaire? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola