Sokoban

Jocuri online »

Sokoban

Sokoban

Descriere joc: Scopul acestui joc de puzzle este sa mutati cutiile pentru a le pune pe fiecare la locul sau. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu blocuri Sokoban.

Controlul jocului: Se utilizeaza tastele sageti pentru mutarea cutiilor.

Categorii de jocuri:

Sokoban online au fost adaugate pe data de 19 Martie 2013 si au fost jucate de 1573 ori. Dimensiunea jocului Sokoban este de 84.50 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Sokoban.

Jocuri Sokoban favorite Imi plac jocuri Sokoban

 

jocuri online Sokoban

 

Jocurile Sokoban

Spune-ti parerea despre Jocurile Sokoban. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Sokoban online

jocurile cu Sokoban online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Sokoban de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Sokoban

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Sokoban? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola