Sobics School

Jocuri online »

Sobics School

Sobics School

Descriere joc: Este un joc cu caramizi colorate avand scopul de a le aranja cate patru de aceeasi culoare pentru a le distruge, astfel ecranul se va umple de caramizi. Daca nu mai ai rabdare sa treci la nivelul urmator poti folosi si caramida dinamita pentru a distruge cat mai multe. Intra si nu vei regreta ca l-ai jucat. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Sobics School.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul pentru aranjarea caramizilor.

Categorii de jocuri:

Sobics School online au fost adaugate pe data de 12 Iunie 2012 si au fost jucate de 4388 ori. Dimensiunea jocului Sobics School este de 549.20 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Sobics School.

Jocuri Sobics School favorite Imi plac jocuri Sobics School

 

jocuri online Sobics School

 

Jocurile Sobics School

Spune-ti parerea despre Jocurile Sobics School. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Sobics School online

jocurile cu Sobics School online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Sobics School de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Sobics School

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Sobics School? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola