Snowy

Jocuri online »

Snowy

Snowy

Descriere joc: Un joc frumusel cu sarituri. Incearca sa arunci cu bulgari in inamici si sa eviti obstacolele daca vrei sa treci la alt nivel. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu platforme Snowy.

Controlul jocului: Folosesti sagetile pentru deplasare, iar cu tasta CTRL arunci cu bulgari.

Categorii de jocuri:

Snowy online au fost adaugate pe data de 25 Decembrie 2009 si au fost jucate de 12893 ori. Dimensiunea jocului Snowy este de 1.17 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Snowy.

Jocuri Snowy favorite Imi plac jocuri Snowy

 

jocuri online Snowy

 

Jocurile Snowy

Spune-ti parerea despre Jocurile Snowy. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Snowy online

jocurile cu Snowy online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Snowy de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Snowy

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Snowy? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola