Smart Stick

Jocuri online »

Smart Stick

Smart Stick

Descriere joc: Rolul tau este sa-l ajuti pe omulet sa treaca de obstacole si sa evite capcanele. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Smart Stick.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Smart Stick online au fost adaugate pe data de 17 Noiembrie 2009 si au fost jucate de 1321 ori. Dimensiunea jocului Smart Stick este de 294.16 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Smart Stick.

Jocuri Smart Stick favorite Imi plac jocuri Smart Stick

 

jocuri online Smart Stick

 

Jocurile Smart Stick

Spune-ti parerea despre Jocurile Smart Stick. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Smart Stick online

jocurile cu Smart Stick online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Smart Stick de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Smart Stick

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Smart Stick? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola