Sloyd 3

Jocuri online »

Sloyd 3

Sloyd 3

Descriere joc: Scopul jocului este de a muta culorile in partile indicate de joc. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu cuburi Sloyd 3.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Sloyd 3 online au fost adaugate pe data de 8 Iunie 2012 si au fost jucate de 1350 ori. Dimensiunea jocului Sloyd 3 este de 146.62 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Sloyd 3.

Jocuri Sloyd 3 favorite Imi plac jocuri Sloyd 3

 

jocuri online Sloyd 3

 

Jocurile Sloyd 3

Spune-ti parerea despre Jocurile Sloyd 3. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Sloyd 3 online

jocurile cu Sloyd 3 online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Sloyd 3 de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Sloyd 3

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Sloyd 3? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola