Slingshot Santa

Jocuri online »

Slingshot Santa

Slingshot Santa

Descriere joc: Dati clic pentru a ajuta elfii sa impinga catapulta, pentru a incepe lansarea Mosului in zapada. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu mosul Slingshot Santa.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Slingshot Santa online au fost adaugate pe data de 5 Decembrie 2010 si au fost jucate de 1052 ori. Dimensiunea jocului Slingshot Santa este de 205.06 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Slingshot Santa.

Jocuri Slingshot Santa favorite Imi plac jocuri Slingshot Santa

 

jocuri online Slingshot Santa

 

Jocurile Slingshot Santa

Spune-ti parerea despre Jocurile Slingshot Santa. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Slingshot Santa online

jocurile cu Slingshot Santa online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Slingshot Santa de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Slingshot Santa

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Slingshot Santa? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola