Sia

Sia

Descriere joc: Ai misiunea de a-l indruma pe Sia cum sa evadeze din aceasta inchisoare moderna. Vei indica drumul in asa fel incat sa nu-i pui in pericol viata si sa poata sa treaca la nivelul urmator. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Sia.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Sia online au fost adaugate pe data de 3 Decembrie 2010 si au fost jucate de 2342 ori. Dimensiunea jocului Sia este de 139.83 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Sia.

Jocuri Sia favorite Imi plac jocuri Sia

 

jocuri online Sia

 

Jocurile Sia

Spune-ti parerea despre Jocurile Sia. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Sia online

jocurile cu Sia online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Sia de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Sia

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Sia? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola