Shit War

Jocuri online »

Shit War

Shit War

Descriere joc: Acesta este un joc distractiv de lupta intr-o baie publica. Obiectivul jocului este de arunca cu rahat in adversari. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Shit War.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru aruncari.

Categorii de jocuri:

Shit War online au fost adaugate pe data de 4 Februarie 2010 si au fost jucate de 1623 ori. Dimensiunea jocului Shit War este de 144.84 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Shit War.

Jocuri Shit War favorite Imi plac jocuri Shit War

 

jocuri online Shit War

 

Jocurile Shit War

Spune-ti parerea despre Jocurile Shit War. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Shit War online

jocurile cu Shit War online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Shit War de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Shit War

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Shit War? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola