Sheep Pool

Jocuri online »

Sheep Pool

Sheep Pool

Descriere joc: Obiectivul cainelui este sa bage fiecare oaie cu numarul careia ii corespunde buzunarele mesei de biliard. Ai grija sa bagi oile in gaurile in care trebuie pentru a trece la nivelul urmator. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sport Sheep Pool.

Controlul jocului: Pentru ghidarea cainelui vei folosi doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Sheep Pool online au fost adaugate pe data de 9 August 2008 si au fost jucate de 6454 ori. Dimensiunea jocului Sheep Pool este de 187.50 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Sheep Pool.

Jocuri Sheep Pool favorite Imi plac jocuri Sheep Pool

 

jocuri online Sheep Pool

 

Jocurile Sheep Pool

Spune-ti parerea despre Jocurile Sheep Pool. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Sheep Pool online

jocurile cu Sheep Pool online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Sheep Pool de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Sheep Pool

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Sheep Pool? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola