Russian Roulette

Jocuri online »

Russian Roulette

Russian Roulette

Descriere joc: Risca-ti viata din nou si nou la ruleta ruseasca pentru a ramane regele imperiului criminal. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu sange Russian Roulette.

Controlul jocului: Se foloseste mouse-ul pentru selectarea meniurilor.

Categorii de jocuri:

Russian Roulette online au fost adaugate pe data de 15 August 2008 si au fost jucate de 1366 ori. Dimensiunea jocului Russian Roulette este de 406.63 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Russian Roulette.

Jocuri Russian Roulette favorite Imi plac jocuri Russian Roulette

 

jocuri online Russian Roulette

 

Jocurile Russian Roulette

Spune-ti parerea despre Jocurile Russian Roulette. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Russian Roulette online

jocurile cu Russian Roulette online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Russian Roulette de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Russian Roulette

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Russian Roulette? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola