Rotate Mania

Jocuri online »

Rotate Mania

Rotate Mania

Descriere joc: Este un joc de puzzle simplu si frumos in care vei avea rolul ca prin rotirea pieselor sa se formeze diferite forme geometrice de aceeasi culoare pentru a putea fi eliminate. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Rotate Mania.

Controlul jocului: Vei folosi mouse-ul pentru rotirea pieselor.

Categorii de jocuri:

Rotate Mania online au fost adaugate pe data de 6 Iunie 2012 si au fost jucate de 2637 ori. Dimensiunea jocului Rotate Mania este de 33.83 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Rotate Mania.

Jocuri Rotate Mania favorite Imi plac jocuri Rotate Mania

 

jocuri online Rotate Mania

 

Jocurile Rotate Mania

Spune-ti parerea despre Jocurile Rotate Mania. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Rotate Mania online

jocurile cu Rotate Mania online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Rotate Mania de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Rotate Mania

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Rotate Mania? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola