Robots Attack

Jocuri online »

Robots Attack

Robots Attack

Descriere joc: Distruge toti robotii care iti stau in cale. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Robots Attack.

Controlul jocului: Se controleaza cu mouse-ul, se trage cu tasta A sau butonul stang al mouse-ului, bara Space pentru pauza.

Categorii de jocuri:

Robots Attack online au fost adaugate pe data de 30 Septembrie 2012 si au fost jucate de 1315 ori. Dimensiunea jocului Robots Attack este de 340.44 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Robots Attack.

Jocuri Robots Attack favorite Imi plac jocuri Robots Attack

 

jocuri online Robots Attack

 

Jocurile Robots Attack

Spune-ti parerea despre Jocurile Robots Attack. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Robots Attack online

jocurile cu Robots Attack online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Robots Attack de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Robots Attack

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Robots Attack? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola