Robot War

Jocuri online »

Robot War

Robot War

Descriere joc: Esti un intrus ce ai misiunea de a culege informatii despre o corporatie de proiectare a unor arme cu tehnologii avansate. Corporatia este protejata de roboti avand in posesie arme avansate, ceea ce va trebui sa ripostezi pentru a te apara. Vei duce o lupta crancena cu toti robotii ce te vor ataca. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu impuscaturi Robot War.

Controlul jocului: Se va juca mouse-ul pentru a te apara de roboti.

Categorii de jocuri:

Robot War online au fost adaugate pe data de 15 Septembrie 2012 si au fost jucate de 2439 ori. Dimensiunea jocului Robot War este de 3.04 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Robot War.

Jocuri Robot War favorite Imi plac jocuri Robot War

 

jocuri online Robot War

 

Jocurile Robot War

Spune-ti parerea despre Jocurile Robot War. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Robot War online

jocurile cu Robot War online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Robot War de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Robot War

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Robot War? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola