Razboiul intens al rebelilor

Jocuri online »

Razboiul intens al rebelilor

Razboiul intens al rebelilor

Descriere joc: Esti soldat al armatei americane si esti prins in plin razboi al rebelilor afgani, iar singura sansa sa scapi de acolo este de a-i elimina pe toti. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu arme Razboiul intens al rebelilor.

Controlul jocului: Cu mouse-ul tintesti si tragi in rebeli, iar cand ti se descarca arma o reincarci cu bara Space.

Categorii de jocuri:

Razboiul intens al rebelilor online au fost adaugate pe data de 19 Martie 2014 si au fost jucate de 845 ori. Dimensiunea jocului Razboiul intens al rebelilor este de 4.62 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Razboiul intens al rebelilor.

Jocuri Razboiul intens al rebelilor favorite Imi plac jocuri Razboiul intens al rebelilor

 

jocuri online Razboiul intens al rebelilor

 

Jocurile Razboiul intens al rebelilor

Spune-ti parerea despre Jocurile Razboiul intens al rebelilor. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Razboiul intens al rebelilor online

jocurile cu Razboiul intens al rebelilor online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Razboiul intens al rebelilor de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Razboiul intens al rebelilor

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Razboiul intens al rebelilor? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola