Rapid Fire

Jocuri online »

Rapid Fire

Rapid Fire

Descriere joc: Scopul jocului este de a distruge cat mai multe tintele care zboara pe ecran respectand durata afisata pe ecran. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Rapid Fire.

Controlul jocului: Se joaca cu mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Rapid Fire online au fost adaugate pe data de 12 Septembrie 2012 si au fost jucate de 1569 ori. Dimensiunea jocului Rapid Fire este de 279.40 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Rapid Fire.

Jocuri Rapid Fire favorite Imi plac jocuri Rapid Fire

 

jocuri online Rapid Fire

 

Jocurile Rapid Fire

Spune-ti parerea despre Jocurile Rapid Fire. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Rapid Fire online

jocurile cu Rapid Fire online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Rapid Fire de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Rapid Fire

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Rapid Fire? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola