Raliu turbo

Jocuri online »

Raliu turbo

Raliu turbo

Descriere joc: Vei conduce o masina de raliu pe diferite trasee si vei incerca sa ajungi inaintea celorlalte masini la linia de finish. Colecteaza bonusurile oferite si evita obstacolele pentru a ajunge in siguranta. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu masini Raliu turbo.

Controlul jocului: Tastele sageti sau WASD pentru a conduce si controla masina de raliu, X / N pentru booster si C / M pentru a folosi frana de mana.

Categorii de jocuri:

Raliu turbo online au fost adaugate pe data de 16 Aprilie 2014 si au fost jucate de 11027 ori. Dimensiunea jocului Raliu turbo este de 6.96 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Raliu turbo.

Jocuri Raliu turbo favorite Imi plac jocuri Raliu turbo

 

jocuri online Raliu turbo

 

Jocurile Raliu turbo

Spune-ti parerea despre Jocurile Raliu turbo. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Raliu turbo online

jocurile cu Raliu turbo online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Raliu turbo de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Raliu turbo

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Raliu turbo? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola