Quix

Quix

Descriere joc: Obiectivul jocului este sa grupezi blocurile de aceeasi culoare pe verticala pentru a fi eliminate de pe ecran. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Quix.

Controlul jocului: Se utilizeaza mouse-ul pentru selectarea si mutarea blocurilor.

Categorii de jocuri:

Quix online au fost adaugate pe data de 2 Aprilie 2011 si au fost jucate de 1333 ori. Dimensiunea jocului Quix este de 88.88 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Quix.

Jocuri Quix favorite Imi plac jocuri Quix

 

jocuri online Quix

 

Jocurile Quix

Spune-ti parerea despre Jocurile Quix. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Quix online

jocurile cu Quix online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Quix de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Quix

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Quix? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola