Quick Pic

Jocuri online »

Quick Pic

Quick Pic

Descriere joc: Trebuie sa retii pozitia fiecare flori la inceputul jocului. Obiectivul este sa formezi cate o pereche de flori de acelasi fel pana la expirarea timpului. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri logice Quick Pic.

Controlul jocului: Se foloseste doar mouse-ul.

Categorii de jocuri:

Quick Pic online au fost adaugate pe data de 17 Iunie 2010 si au fost jucate de 1773 ori. Dimensiunea jocului Quick Pic este de 952.56 kB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Quick Pic.

Jocuri Quick Pic favorite Imi plac jocuri Quick Pic

 

jocuri online Quick Pic

 

Jocurile Quick Pic

Spune-ti parerea despre Jocurile Quick Pic. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Quick Pic online

jocurile cu Quick Pic online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Quick Pic de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Quick Pic

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Quick Pic? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola