Quick Ling

Jocuri online »

Quick Ling

Quick Ling

Descriere joc: Vei avea partea de aventura in padure unde vei gasi tot felul de obstacole. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu actiune Quick Ling.

Controlul jocului: Vei folosi tastele A-S-D-F pentru atac, tastele sageti pentru miscare

Categorii de jocuri:

Quick Ling online au fost adaugate pe data de 19 Aprilie 2009 si au fost jucate de 2227 ori. Dimensiunea jocului Quick Ling este de 4.54 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Quick Ling.

Jocuri Quick Ling favorite Imi plac jocuri Quick Ling

 

jocuri online Quick Ling

 

Jocurile Quick Ling

Spune-ti parerea despre Jocurile Quick Ling. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Quick Ling online

jocurile cu Quick Ling online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Quick Ling de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Quick Ling

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Quick Ling? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola