Quadrants

Jocuri online »

Quadrants

Quadrants

Descriere joc: Salveaza armata de martieni din ghearele monopoo-ului cel rau. Distreaza-te incercand sa te joci online aceste jocuri cu lupte Quadrants.

Controlul jocului: W, A, S, D - mutare cursor. 1-2 - rotatie. Spacebar - schimbare. B - bombe.

Categorii de jocuri:

Quadrants online au fost adaugate pe data de 16 Decembrie 2011 si au fost jucate de 1379 ori. Dimensiunea jocului Quadrants este de 3.28 MB. Este nevoie de aplicatia flash player pentru functionarea acestor jocuri Quadrants.

Jocuri Quadrants favorite Imi plac jocuri Quadrants

 

jocuri online Quadrants

 

Jocurile Quadrants

Spune-ti parerea despre Jocurile Quadrants. Pentru comentarea jocurilor este necesar sa fii logat. Atentie! Mesajele care vor contine caractere indecente sau nu au legatura cu jocurile afisate vor fi sterse de administrator.

Quadrants online

jocurile cu Quadrants online ti-au placut si ai un blog sau propriul tau site cu jocuri online gratis sau orice pagina web online, poti adauga si aceste jocuri flash pentru le juca online si de ce nu gratis chiar la tine pe pagina. Pentru a copia codul jocurilor Quadrants de mai jos vei folosi combinatia de taste CTRL+C, iar pentru lipire CTRL+V. Va multumim!

 

Comentarii jocuri Quadrants

 

Jocuri hot online


Jocuri online noi


Jocuri gratis online

Jocuri gratis online pe care noi le introducem asemanatoare cu jocuri Quadrants? Nu trebuie decat sa introduci adresa ta de email pentru a primi ultimele jocuri introduse pe jocurihot.ro.


Conectare jocurihot .ro

Jucator: Parola:
Creaza cont
Am uitat parola